Referenties

Warme open persoonlijkheid

“Marlies is zeer professioneel en heeft oog voor de “mens in de mens”. Haar warme open persoonlijkheid maakt dat ik mij heel erg op mijn gemak voel bij haar. Samen met haar heb ik een diepere laag in mijzelf ontdekt en begrijp ik nu beter waarom ik bepaalde keuzes maak. Dit is zeker niet zweverig maar letterlijk down to earth: met beide voeten op de grond en voelen dat je er bent. Met een lach en een traan hebben we leuke sessies gehad. Ik heb inzichten verkregen die mijn groei op zowel persoonlijk als op professioneel vlak heeft doen toenemen. Elk mens is uniek maar na een sessie met Marlies voel je echt dat je speciaal bent! Dank je wel.”

Fausia Noerkhan

Thuiskomen

“Jij hebt mij in contact gebracht met mijn lichaam en daarmee met mijn gevoel. Ik heb mijzelf daardoor beter leren kennen en dat is thuiskomen.”

Jacqueline

Efficient geholpen

“Al heel lang is mijn grootste uitdaging ervoor te zorgen dat ik een betere balans krijg tussen mijn verstand en mijn gevoel. Al 20 jaar probeer ik deze disbalans te herstellen door middel van diverse technieken, therapieën en methodes. Maar geen enkele vorm heeft mij zo efficiënt geholpen als lichaamswerk met Marlies. Ik kan nog steeds niet bevatten hoe in korte tijd alle puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen en mijn leven eindelijk op zijn plek valt. Door schijnbaar hele simpele technieken, oude vastgeroeste blokkades te kunnen losweken en de levensvreugde weer toe te laten.”

Chantal Kararam

Erg accuraat

“Marlies is erg accuraat in het vaststellen wat er moet gebeuren. Het proces gaat daardoor erg snel. Met enkele sessies is mijn lichaamshouding een stuk verbeterd en voel ik me sterker en energieker dan ooit.”

Pieter Heijbroek - ICT consultant en eigenaar profitablewebsites.nl

Meer lucht

“Mijn lichaam heeft jarenlang in de overlevingsstand gestaan (vluchten en verstenen) en heel langzaam begon ik te voelen dat dit nu geen functie meer heeft. Dat wat ooit een bedreiging was, is dat nu niet meer. Mijn lichaam stond continue op scherp en samen met Marlies heb ik geleerd om steeds wat stukjes trauma-energie los te laten uit mijn lichaam. Hierdoor kreeg ik letterlijk en figuurlijk meer lucht.”

Asha, studente

Veel geduld

“Marlies laat je tijdens een sessie (samen) op onbewust niveau naar je lichaam luisteren; klachten komen immers niet voor niets steeds terug, en willen je iets duidelijk maken. Dit doet ze op een prettige, rustige manier, met veel geduld en stelt je op je gemak.”

Monique Nobel

Contact maken met mijn angst

“Om mezelf te beschermen tegen een mogelijke afwijzing vlieg ik vaak gauw uit contact. Het liefste verdwijn ik uit het moment zodat ik niet geraakt kan worden… Bij Marlies heb ik ervaren hoe ik het contact aan kan gaan mét mijn angst erbij. Ineens snapte ik dat mijn ‘angst hoeft niet weg’ niet betekent ‘ik geef het ruimte zodat het oplost.’ Het oplossen is geen doel. Contact maken mét mijn angst en vandaaruit contact met anderen, dat is wat me helpt. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in mezelf en ben ik weer in het moment; dat levert een totaal andere interactie op!”

Cate, trainer communicatie en persoonlijk leiderschap