Zijnsoriëntatie - workshop

Workshop: thuiskomen in je seksuele vrije aard

Deze workshop biedt jou een open ruimte waarin jij je vrije seksuele aard kunt ontdekken. We starten deze workshop bij het zicht dat jouw vrije seksuele aard al compleet aanwezig is in jou, die hoef je niet te ontwikkelen. Het gaat eerder over herkennen en herinneren van wie jij van nature bent. 

In deze workshop leer je door middel van meditatie, visualisaties, lichaamswerk en dans verbinding te maken met je natuurlijke, vrije seksuele aard én met de stroming en seksuele energie die daarin van nature aanwezig zijn. In contact daarmee kunnen heel gemakkelijk inherente kwaliteiten als straling, helderheid, sensualiteit, schoonheid, kracht en liefde vrijkomen. De rijkdom van je wezen begint zich te tonen.

Rusten in je vrije seksuele aard werkt ook enorm grondend en zorgt ervoor dat je op eigen benen komt te staan in je relatie met bijvoorbeeld je partner, ouders, vriendinnen, collega’s et cetera. Vanuit die gronding blijk je heel goed in staat te zijn om helder aan te geven wat je wilt en wat je niet wilt, waar je blij van wordt en waar je niet blij van wordt. Je ontdekt dus dat én hoe je in relatie met de ander je eigenheid vorm kunt geven. Dit is een vreugdevol proces!

Het vraagt wel de nodige moed om los te gaan staan en met jouw vrije seksuele vorm tevoorschijn te komen. Moed om in te brengen wat jij wilt in jouw relaties op een contactvolle manier. Dit is jouw gift aan je relaties en geeft jouw relaties nieuwe inspiratie en kleur. Zo verrijk je jezelf en je omgeving!

Zoals je ziet is het leven van je vrije seksuele aard gelaagd en valt er veel aan te ontdekken.


Waarom zou je deelnemen aan deze workshop?
– Om in contact te komen met je natuurlijke, vrije seksuele aard.
– Om te ontdekken wie je bent als jij je vrije seksuele energie toestaat en belichaamt.
– Om te ontdekken wat jij wilt in je leven en te ontdekken hoe jij daar richting aan kunt geven.
– Om te leren om dat wat jij wilt contactvol in relatie te brengen met de ander.


Wat bieden wij jou?
– Een inspirerende workshop waarin jij de ruimte krijgt om jouw vrije seksuele aard te leren herkennen en te belichamen.
– Een geïnspireerde bijeenkomst waar Zijnsgeoriënteerde meditatie en visualisatie de hoofdrol spelen en waarbij dans en lichaamswerk de bijeenkomst tot een levendige viering van onze vrije seksuele aard maken.
– De mogelijkheid tot individuele sessies indien je je vrije seksuele aard verder wilt leren ontdekken. Kan ook samen met je relatie.


Door wie wordt deze workshop gegeven:
Marlies geeft deze workshop in samenwerking met Digna Schenk.
Marlies en Digna zijn beiden leraar Zijnsoriëntatie en opgeleid aan de School voor Zijnsoriëntatie in Utrecht.


Praktische informatie
Data:
De workshop wordt dit jaar gegeven op 27 en 28 augustus 2021.

Locatie: 
De Ruimte in Amsterdam
Weesperzijde 79a, 1091 EJ Amsterdam

Tijden:
Start 10 uur
Einde 17 uur


Investering:
244 euro inclusief BTW particulieren
244 euro exclusief BTW ZZP


Aanmelden en informatie:
Digna Schenk info@dignaschenk.nl of 06-45826724