Zijnsoriëntatie – retraitedag

Zijnsoriëntatie – Retraitedag

Retraitedag ‘Rusten in Zijn’ 

In een ruimte voorbij tijd, waar je je dagelijkse zorgen en gedrevenheid even laat voor wat ze zijn, kom je in contact met jouw ware aard. We nemen hier een hele dag voor, met veel ruimte en liefdevolle vriendelijkheid.

Door de weldaad van stilte toe te laten, ga je ervaren dat wie jij bent veel ruimer, vrijer en losser is dan hoe je jezelf doorgaans kent. Het gaat om thuiskomen bij jezelf, in je natuurlijke vrije aard. 

Rusten in stilte
Het is in ons dagelijks leven vaak moeilijk voor te stellen dat er zo'n diepe weldadige stilte in onze eigen geest aanwezig is. In meditatie maak je ruimte voor die stilte en kan je dit na enige oefening echt wel ervaren. In retraites geef je de stilte nog meer ruimte. Je systeem  heeft dan meer tijd  om eraan te wennen, omdat je langer achter elkaar afgestemd blijft en de drukte van je dagelijks leven even buiten houdt. Daardoor werkt de afstemming dieper door. Zo leer je te rusten in de roerloze, stille openheid van je geest. Je raakt op je gemak met die stilte. Hoe meer ruimte je het geeft, des te meer gaat het langzaam maar zeker ook doorwerken in je leven van alledag. Je leert om 'thuis te blijven' in die roerloze ruimte in alle omstandigheden.

Deze Zijnsgeoriënteerde retraitedag werken we met de kracht van stilte, subtiel lichaamswerk, energiewerk, meditatie en visualisatie. 

"Ik kan me voorstellen dat een elektrische auto zich zo voelt na de snellader… Een retraitedag van Marlies is je één dag onderdompelen in Zijn. Zodra je binnenstapt wordt je uitgenodigd om je te landen, los te laten en contact met je innerlijke vuurtje te zoeken. Marlies weet je van de eerste tot de laatste meditatie direct en zorgvuldig te begeleiden, luchtig, eenvoudig en zonder omwegen via lichaamswerk en zitmeditatie. Door haar aandacht voor de kwaliteiten van Zijn, leg je contact, krijg je écht contact met jouw aard. In Zijn is alles ruimer, stiller, levendiger en vol mogelijkheden en kleur, zonder dat er iets mee moet. Zo verliet ik na een retraitedag de ruimte, weer vol als Zijn" Dorien Visser

Als je mee wil doen, kan je je hier aanmelden. 

Deze dag vindt plaats in de meditatiestudio Bilderdijkkade in Amsterdam. 

Datum: zaterdag 25 maart 2023  

 Tijd: 10:00. -17:00 uur. Welkom vanaf 9:45 uur. 

Inclusief: thee, fruit en biologisch lekkers

Kosten: €135,- incl. 21% btw voor particulieren 

excl. 21% btw voor ZZP'ers/ organisaties 

Er is ruimte voor 10 deelnemers per dag. 

Matjes en meditatiekussens zijn aanwezig. 

Annuleringsregeling:

Binnen 6 weken voor aanvang van de Retraitedag betaal je 25 % van de trainingskosten. Binnen 4 weken 50 % en 

binnen 2 weken 100 %.