Vervolgjaartraining Gezonde Zelfliefde

VERVOLG JAARTRAINING GEZONDE ZELFLIEFDE

Start: 7 oktober 2023

Deze training is net als de cursus gestoeld op het boek Gezonde Zelfliefde van Hans Knibbe. Veel van wat je hebt geleerd en beoefend in de cursus komt terug, maar nu aangevuld met inzichten en oefeningen die een verdieping en verrijking zijn voor je beoefening en integratie van Gezonde Zelfliefde.

In deze training  is veel aandacht voor het blijvend rusten in je basis bij uitdagingen in dagelijkse situaties. Naast zes trainingsdagen zijn er ook vier padbegeleidingsdagen. Tijdens een padbegeleidingsdag breng je een persoonlijke situatie in uit je dagelijks leven en word je begeleid in het leren toepassen van de vaardigheden met betrekking tot een specifieke situatie in jouw dagelijks leven. 

OPBOUW VAN DE TRAINING
Trainingsdag 1 en 2 en padbegeleidingsdag 1
De eerste twee bijeenkomsten en de eerste padbegeleidingsdag besteden we aandacht aan het hart van de beoefening, de basis van ‘thuiskomen’: je afstemmen op het huis van Zijn, je openen voor de liefde van de Zijnsouders, contact maken met je buikcentrum. Ook ga je de andere elementen van de warmtemeditatie opnieuw beoefenen. 

Trainingsdag 3 en 4 en padbegeleidingsdagen 2 en 3

Deze twee trainingsdagen en de daarbij horende padbegeleidingsdagen staan in het teken van blijven rusten in de buffer van goedheid terwijl je de uitdagingen uit je dagelijks leven ervaart. Zoals je weet, is dat nog helemaal niet zo makkelijk. Wanneer we conflict of anderszins stress ervaren hebben we onze hogere egofuncties en de Spiritblik het hardst nodig, en tegelijkertijd zijn ze dan het minst voorhanden in ons. Hoe je wel vaardig kunt navigeren als er meer onrust en zorgelijkheid in je geest is, daar gaan deze bijeenkomsten over. Als lesmateriaal maken we gebruik van de voorbeeld sessies die op Youtube staan van Hans Knibbe met studenten. In de training zullen we dit allemaal mooi ‘uitpakken’ en oefen je uiteraard zelf ook op deze onderdelen. 

Trainingsdag 5 en padbegeleidingsdag 4
Trainingsdag 5 gaat over je rol innemen, die specifiek hoort bij een relatie. Je rol herinneren en innemen is een hele directe optiekverhoging. Vanuit jouw rol ben je niet gericht op jouw emotionele bevrediging, op je afhankelijkheidsgewoontes, maar komt in beeld wat jij voor de ander kunt betekenen. Heel rechtstreeks appellerend aan jouw vrije volwassen vorm. 

Trainingsdag 6
De laatste trainingsdag staat in licht van rijkdomsbewustzijn en je dieptemotivatie. Rijkdomsbewustzijn is een houding die gebaseerd is op de aanname van overvloed. Het motto van rijkdomsbewustzijn is: “er is meer rijkdom dan ik kan bevatten, ik wil het met iedereen delen.”

Door Gezonde Zelfliefde te beoefenen en te trainen word je presenter en liefdevoller. Je leert rusten in je eigen basis en bent hierdoor beter geground en minder opgehangen aan omstandigheden. Je staat losser en vrijer in het leven en ontwikkelt liefdevolle betrokkenheid naar jezelf en anderen.

Voor wie is deze training?
Deze vervolgtraining is voor iedereen die zijn of haar beoefening van Gezonde Zelfliefde wil verdiepen, stabiliseren en integreren. Deze training is toegankelijk voor je als je de cursus Gezonde Zelfliefde of het eerste jaar van de Zijnstraining aan de School voor Zijnsoriëntatie hebt gevolgd.


Deze vervolgjaartraining wordt door Marlies Roosendaal verzorgd op zaterdagen van 10:00 - 17:00 uur.  De training start met een tweedaagse op zaterdag en zondag en heeft het karakter van een retraite Gezonde Zelfliefde. 

Alle data:  7 en 8 oktober, 4 november, 16 december 2023, 13 en 27 januari, 9 maart, 13 april, 11 mei en 1 juni 2024 

Kosten: €1247,- voor particulieren, incl 21 % btw. Excl. 21% btw voor ZZP'ers.

Tarief voor de deelnemer die de vervolgtraining vergoed krijgt van de werkgever:  €1988,- excl. BTW 

Tarief voor voltijdstudenten (MBO/HBO/WO) : 20% korting op de prijs van particulieren

Maximaal aantal deelnemers: 8

Locatie: Meditatiestudio Bilderdijkkade 26-IV Amsterdam

Als je interesse hebt in deze vervolgtraining of je aan wilt melden, dan kan dit via mijn contactformulier


Annuleringsregeling: 
Binnen 6 weken voor aanvang van de vervolgtraining Gezonde Zelfliefde betaal je 25% van de trainingskosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.

Marlies Roosendaal is een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de School voor Zijnsoriëntatie en lid is van de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie.