Integratiegroep Gezonde Zelfliefde

Integratiegroep Gezonde Zelfliefde

Deze integratie groep is alleen voor mensen die de cursus Gezonde Zelfliefde hebben gedaan. De groep is bedoeld om de principes en methodieken van de cursus in praktijk te brengen en verder te verdiepen. Je kunt het zien als begeleiding op jouw pad en het vindt plaats in drie bijeenkomsten van drie uur. Elke bijeenkomst staat op zichzelf. 

Hierdoor vindt er integratie plaats tussen de inspiratie en je dagelijks leven. Als een lemniscaat gaan de inspiratie en je dagelijks leven zich met elkaar vermengen en krijg je meer zicht hoe je Gezonde Zelfliefde toepast in jouw leven.
Tijdens de groep wordt er gewerkt met situaties die je zelf inbrengt.

Elke bijeenkomst beginnen we met inspiratie en het opfrissen van de principes van Gezonde Zelfliefde. 

  • Afstemmen op de pure dimensie van het Huis van Zijn
  • In contact zijn met je Zijnsouders en toelaten van hun onvoorwaardelijke liefde 
  • De warmtemeditatie en je buffer van goedheid opladen 

Zo herinner je je weer wie je ten dienste bent en kom je thuis in je vrije en natuurlijke aard. 

Met deze wijsheidsblik leer je kijken naar stressvolle situatie in je dagelijkse leven. 

Je beschrijft iedere keer (kort) een situatie waar je naar wilt kijken en je reflecteert op de vorige ochtend en periode. Doordat er met een kleine groep gewerkt wordt van maximaal 6 personen kom je ruim aan de beurt. Elkaar mee laten kijken met jouw vragen of haperingen en luisteren naar elkaars casuïstiek werkt versterkend en inzichtgevend. Elke bijeenkomst is een afgerond geheel. 

Door Gezonde Zelfliefde te beoefenen en te trainen word je presenter en liefdevoller. Je leert rusten in je eigen basis en bent hierdoor beter geground en minder opgehangen aan omstandigheden. Je staat losser en vrijer in het leven en ontwikkelt liefdevolle betrokkenheid naar jezelf en anderen. Je herkent dat je ten diepste al vrij bent en geeft dat vorm in jouw leven. 

Praktische informatie

Deze integratiegroep wordt door Marlies Roosendaal verzorgd op donderdagochtend van 10:00 - 13:00 uur.  

Alle data:  11 mei, 1 juni, 29 juni 2023

Tijd: 10:00 - 13:00 uur. 

Kosten: €165,- voor de hele serie van drie bijeenkomsten. Voor particulieren incl. 21 % btw. Excl. 21% btw voor zzp-ers.

Tarief voor voltijdstudenten (MBO/HBO/WO) 20% korting op de prijs van particulieren. Als je verzekerd wilt zijn van een plek, geef je dan snel op. Er is ruimte voor maximaal 6 studenten. Deze groep zit vol. 

Locatie: Meditatiestudio Bilderdijkkade 26-IV Amsterdam

Als je interesse hebt in deze integratiegroep of je aan wilt melden, dan kan dit via mijn contactformulier

Annuleringsregeling: 
Binnen 6 weken voor aanvang van de integratiegroep Gezonde Zelfliefde betaal je 25% van de cursuskosten. Binnen 4 weken 50% en binnen 2 weken 100%.

Marlies Roosendaal is een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de School voor Zijnsoriëntatie en lid is van de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie.