1 op 1 sessies 

Wat kun je verwachten bij Lichaamswerk Amsterdam?

Lichaamswerk kan je bewust maken van jouw gevoelsleven, de wijze waarop je omgaat met moeilijke situaties, contact maakt met jezelf en anderen, en jouw relatie met je lichaam. Je kunt veel bereiken met lichaamswerk:

– verheldering van blokkades – verlichting van pijn – inzicht in jouw klachten – inzicht in de oorzaken van de klachten – inzicht in jouw lichaam; hoe het reageert, wat het nodig heeft – liefdevoller contact met jezelf – thuiskomen in je eigen lijf – weldadige ontspanning


Opgeslagen ervaringen

Jouw lichaam slaat ervaringen op en drukt uit met signalen wat het je aan wijsheid wil zeggen. Lichaamswerk ondersteunt je lichaam bij het vrij laten stromen van deze signalen en ervaringen.


Lichaamswerk sessies

Je lichaam heeft een zelfhelend vermogen en daar werk ik mee samen in mijn sessies. Daardoor kan het lichaam zijn natuurlijke stroming hervinden, zodat je op eigen kracht verder kunt. In een sessie wordt aandacht besteed aan hoe het met je lichaam is op dat moment. Dit gebeurt door gesprekken, maar ook door het aanraken van jezelf op een vriendelijke manier. Het grote voordeel hiervan is dat je alles wat je leert zelfstandig thuis voort kan zetten.


Combinatie van lichaamswerk, meditatie en coaching                          

Elke sessie start met een breuk maken met waar je mee bezig was. Door je aandacht naar je lichaamssensaties te brengen merk je vaak al dat je meer ruimte gewaar wordt en meer in contact komt hoe het met je gaat. Door te mediteren raak je meer gegrond en kom je uit de mallemolen van je denken. Daardoor kom je in contact met wie je nog meer bent, je essentie. In de coaching ontdek je hoe je deze helderheid en liefde vorm gaat geven in je leven van alledag. 


Iets voor jou?

Misschien weet je waar je klachten vandaan komen? Of je hebt geen idee wat je lichaam zeggen wil? Samen stilstaan bij je klachten heeft een enorme kracht. Er zijn veel klachten, waar Lichaamswerk Amsterdam je bij kan helpen en ondersteunen:

– pijnklachten of vreemde pijntjes, die niet overgaan – fysieke spanning in je schouders – hoofdpijn, pijn in je onderrug, maagklachten – onrust en niet kunnen ontspannen – slecht slapen – weinig voelen – niet goed verwerkte ervaringen – piekeren en moeilijk contact maken met je lichaam 

HEB JE VRAGEN OF WIL JE EEN VRIJBLIJVENDE PROEFSESSIE?

Dit kan in een gratis telefonische kennismaking van 20 minuten. 

Wil je liever direct live in de meditatiestudie, plan dan een proefsessie. Je weet gelijk of het bij je past of niet. De kosten hiervoor zijn €80,-


Neem CONTACT met Lichaamswerk Amsterdam 

Ervaringen bij Lichaamswerk Amsterdam:

"Ik ken Marlies als iemand die zeer kundig is, en met veel empathie haar vak uitoefent! Door samen te werken met Marlies heb ik geleerd weer veel dichter bij mijn eigen gevoel te staan. Aanrader”  

Jessica de Vocht, internist, specialist infectious diseases at VU medisch centrum 

"Toen behandelingen van verschillende fysiotherapeuten niets hielpen, ben ik op zoek gegaan naar een therapeut die verder keek dan alleen de fysieke oorzaak van mijn frozen shoulder. Vanaf de eerste sessie van Marlies werd mij duidelijk dat er veel meer ‘bevroren’ was dan alleen mijn schouder. Het traject bij haar heeft bij mij letterlijk en figuurlijk heel veel in beweging gezet. Al snel kon ik ook mijn arm weer meer bewegen. Marlies, door jou ben ik op reis gegaan in mezelf en ik ben heel benieuwd wat ik nog meer ga tegenkomen. Ik ben je heel dankbaar voor alle inzichten en bezielde begeleiding die je me gegeven hebt!"

Vrouw (51) 


"Soms weet je even niet hoe je verder moet, je zit vast in het denken en je gevoel diep weggestopt. Marlies heeft mij op een hele prettige manier weer in contact laten komen met mijzelf. Al na een paar sessies voelde ik een innerlijke transformatie, vreemd maar zo duidelijk ineens aanwezig. De sessies van Marlies hebben mij doen ontwaken, mijn authenticiteit is naar voren gekomen, ik weet en voel nu wie ik ben en waar ik voor sta. Marlies wist heel snel tot de kern te komen en van daaruit bij elke sessie heb ik steeds stappen kunnen maken / inzichten verkregen. Marlies, dank je voor je intuïtieve, doeltreffende en emotionele sessies! Ik ben en voel me een ander mens!"

Rohina Kartaram, directie adviseur Gemeente Amsterdam